Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluja

Tarvitsetko ammattilaisen apua kirjanpitoon? Asiakkaiden toiveet täytetään huolellisella ja täsmällisellä otteella sopimusten mukaisesti.

Kirjanpito ja tilinpäätös

Tarjoamme sekä kirjanpitoa että tilinpäätöspalvelua yksityisasiakkaille, taloyhtiöille, pienyrityksille ja suurimmille yrityksille. Kirjanpito pitää sisällään kuukausittaisen kirjanpidon, kausiveroilmoitukset sekä tilinpäätöksen ja veroilmoituksen, jotka tehdään vuoden lopussa. Kaikki palvelumme voimme tehdä joko manuaalisesti tai elektronisesti. Kun palkkaat meidät hoitamaan kirjanpitosi, saat luotettavan ja kokeneen ammattilaisen yrityksen avuksesi. Meiltä saa kaiken sen hyödyn mitä pieni tilitoimisto voi tarjota, ja me kuuntelemme aina asiakkaitamme. Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme, ota yhteyttä. Me kuuntelemme!

Veroilmoitukset

Tarjoamme myös veroilmoituspalveluita yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille asiakkaillemme. Täytämme veroilmoituksen puolestasi hyväksytyn tilinpäätösmateriaalin pohjalta. Täytämme tarpeen niin vaatiessa myös muitakin veroilmoituksia, kunhan kaikki tarpeellinen tieto on hyväksytysti todennettu. Ilmoitusten täyttelyn lisäksi voimme myös avustaa teitä veroaiheisissa kysymyksissä.

Taloyhtiöt

Tarjoamme taloyhtiöasiakkaillemme kaiken kattavat taloushallinnonpalvelut. Teemme tarpeen vaatiessa kuukausittaisen kirjanpidon, sekä tilinpäätöksen vuoden lopussa. Voimme myös tehdä puolestanne vastike- ja vuokrareskontrat, sekä rahoituslaskelmat. Voimme myöskin tehdä taloyhtiölle tärkeitä lomakkeita ja kirjeitä.

Tuotteet

Finndebet Oy tarjoaa asiakkailleen tilaisuuden ostaa toimistotarvikkeita kohtuulliseen hintaan. Tuotteiden hinnan määräävä tekijä on kappalemäärä, eli mitä enemmän ostat samaa tuotetta sen edullisemmaksi se tulee. Tuotekategoriamme ovat tällä hetkellä pääasiassa toimistotarvikkeet. Jos tarvitset jotain toimistotarvike-luettelostamme, niin voit joko ottaa suoraan meihin yhteyttä tai täyttää oheisen tilauskaavakkeen. Maksutapoja on monia, kuten: pankkimaksu, postiennakko tai laskulla. Uusilta asiakkailtamme edellytämme etukäteismaksua pankkiin tai käteistä ennen tilauksen täytäntöönpanoa.

Palkkaustiedot

Yhteystiedot

Näytä suurempi kartta

Saatte meihin yhteyden alla olevien yhteyksien päästä:

(050) - 060 9582
Tikkurilantie 68 C, 01300 Vantaa. 1krs. 6.huone