Tilitoimisto Helsinki

Tutustu tilitoimistomme palveluihin ja ota yhteyttä!

Finndebet Oy on täyden palvelun tilitoimisto, joka palvelee niin pieniä kuin suuria yrityksiä sekä taloyhtiöitä ja yksityishenkilöitä Helsingissä. Olit sitten juuri perustanut yrityksesi tai tarvitset laajenevalle liiketoiminnallesi luotettavan tilitoimiston hoitamaan taloushallinnon tehtäviäsi, tarjoamme laadukkaat tilitoimistopalvelut pitkällä kokemuksella. Tilitoimistomme hoitaa kaikki taloushallintoon liittyvät asiasi niin, että sinä voit keskittää panoksesi liiketoiminnan kehittämiseen!

Tilitoimistoltamme saat sähköiset järjestelmät liiketoimintasi tueksi

Sähköisesti toteutetut tilitoimiston palvelut tuovat taloushallinnon hyödyt osaksi yrityksesi jokapäiväistä toimintaa. Kun raportteihin, laskelmiin sekä kulujen ja tulojen seurantaan on pääsy ajasta ja paikasta riippumatta, on päätöksenteko ja arjen pyörittäminen huomattavasti helpompaa ja ennen kaikkea tehokkaampaa. Tilitoimistomme käyttää Procountor-järjestelmää, jonka avulla taloushallinto on mahdollista toteuttaa täysin sähköisesti. Procountorista pääset seuraamaan muun muassa tekemiämme palkanlaskentaraportteja, yrityksesi myynti- ja ostolaskuja sekä kaikkea muuta raportointia täysin reaaliaikaisesti tai halutessasi esimerkiksi viikko- tai kuukausitasolla. Järjestelmään voit myös itse ladata kaikki tositteet, jolloin sinun ei tarvitse vierailla tilitoimistollamme fyysisesti käytännössä lainkaan!

Myös arkistointipalvelut onnistuvat sähköisesti

Tilitoimistomme tarjoaa myös sähköiset arkistointipalvelut, joiden avulla voimme säilyttää arkistomateriaalia, joka muutoin pölyttyisi kellarissa. Palvelumme käsittää räätälöidysti tarpeidenne mukaan paperien skannauksen ja muuttamisen pdf-muotoon sekä sen siirtämisen itse arkistoon. Sähköisen arkistointipalvelun tilauksen yhteydessä luomme teille oman arkistotilan sekä oman tunnuksen ja salasanan, jolloin voitte käydä milloin tahansa etsimässä tarvittavaa tietoa.

Finndebet Oy tarjoaa kattavat taloushallinnon palvelut – tilitoimisto Helsinki

Tilitoimistomme kautta saat kaikki säännölliseen taloushallintoon sekä palkanlaskentaan ja reskontran ylläpitoon liittyvät palvelut. Tilitoimistomme pitää huolta, että pysyt ajan tasalla tuloista ja kuluista sekä niiden lähteistä. Hoidamme raportoinnin niin, että voit oikeasti hyötyä taloushallinnon kirjaamisesta arkisessa päätöksenteossa ja liiketoiminnan suunnittelussa. Tavoitteemme on aina tuoda taloushallinto toimivaksi työkaluksi jokapäiväiseen työskentelyyn. Räätälöimme tilitoimiston palvelut tukemaan tätä tavoitetta täysin yrityksesi tarpeisiin sopivilla toimintamalleilla ja palvelukokonaisuudella. Tilitoimistomme palvelut on saatavilla yrityksien lisäksi myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille.

Palkanlaskenta kaiken kokoisille yrityksille

Palkanlaskentapalvelumme sisältää itse palkkalaskelman, josta näkee paljonko kullekin työntekijälle maksetaan ja mistä kaikesta palkka on muodostunut. Lisäksi hoidamme työeläkkeiden, työttömyys- ja tapaturmavakuutuksien sekä ennakonpidätyksien ja sosiaaliturvamaksujen ilmoittamisen. Ilmoitamme palkat myös verottajalle aina vuoden lopussa. Helsingissä sijaitseva yrityksesi saa tilitoimistomme kautta kaikki tarvittavat palkanlaskentapalvelut helposti ja huolellisesti toteutettuna.

Monipuoliset reskontrapalvelut

Tilitoimistomme reskontrapalveluiden avulla pysyt ajan tasalla siitä, paljonko rahaa yrityksellesi tulee sisään ja paljonko kuluja on milläkin kulualueella. Reskontra on loistava työkalu ostolaskujen ja myyntilaskujen sekä esimerkiksi vuokra- ja vastikelappujen seurantaan. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja taloyhtiöitä Helsingissä. Reskontrapalvelumme sisältää asiakkaan tarpeiden mukaan ostolasku-, myyntilasku- ja vastikelaskulistauksen. Tilitoimistomme räätälöi palvelumallin ja sopimuksen sisällön yrityksenne tarpeen ja toiveiden mukaisesti.

Tilitoimisto Finndebet Oy – taloushallintoa vuodesta 1992

Tilitoimistomme on tarjonnut taloushallinnon palveluita jo vuodesta 1992 asti. Meille on äärimmäisen tärkeää tarjota asiakkaillemme luotettavaa, henkilökohtaista ja nopeaa palvelua. Joustavuus ja jatkuva kehittyminen ovat modernille tilitoimistolle arvokkaita ominaisuuksia. Me haluamme aina luoda asiakkaidemme kanssa läheisen, pitkäikäisen ja toimivan kumppanuuden! Näin myös avoimuus ja läpinäkyvyys on toiminnassa ja kommunikoinnissa mahdollista. 

Tilitoimistollamme on kaikki tarvittavat sertifikaatit ja erikoisosaaminen hyvää ja luotettavaa palvelua varten. Tarjoamme tilitoimistomme palveluita kaikille Helsingissä sijaitseville yrityksille koosta ja toimialasta riippumatta. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus!