Tilitoimistopalvelut

Tilitoimistopalvelut

Olemme täyden palvelun tilitoimisto Vantaalla, jossa palvelemme pienyrityksiä ja vasta perustettuja yrityksiä koko pääkaupunkiseudun alue. Tarjoamme laadukasta tilitoimistopalvelua monen vuosikymmenen kokemuksella. Jätä kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätökset meille, ja keskity kokonaan omaan liiketoimintaasi. Tilitoimistomme kautta saat myös reskontrapalvelut, joiden avulla olet tietoinen kaikista tuloista, sekä paljonko rahaa menee milloin mihinkin. Palvelemme asiakkaitamme PK-seudulla vankalla kokemuksella sekä asiantuntijuudella, ja meillä on kaikki tarvittavat sertifikaatit hyvää tilitoimistopalvelua varten. Tarjoamme tilitoimistomme palveluita kaikille pääkaupunkiseudulla sijaitseville yrityksille.

Palkanlaskenta

Tarjoamme palkanlaskentapalveluita kaikenkokoisille yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla. Palkanlaskentapalvelumme käsittää luonnollisesti itse palkkalaskelman, josta näkee paljonko työntekijälle pitää maksaa ja mistä kaikesta palkka on muodostunut. Palkkalaskelman lisäksi ilmoitamme työeläkkeet, työttömyys- ja tapaturmavakuutukset, sekä ennakonpidätykset, että sosiaaliturvamaksut. Ilmoitamme myös palkat verottajalle aina vuoden lopussa. Yrityksesi saa kauttamme kaikki tarvittavat palkanlaskentapalvelut helposti ja luotettavasti.

Reskontrapalvelut

Tilitoimistomme tarjoaa yrityksille myös monipuolisia reskontrapalveluita. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja taloyhtiöitä Vantaalla ja muualla PK-seudulla. Reskontra on mainio apuväline ostolaskujen, myyntilaskujen ja miksikäs ei myös vuokra- ja vastikelappujen seurantaan.

Reskontrapalveluidemme avulla olet aina ajantasalla siitä paljonko rahaa tulee vielä sisään ja paljonko rahaa menee ulos mistä ja kenelle. Palvelumme tulee sisältämään ostolasku- / myyntilasku- / vastikelaskulistauksen. Tarpeen mukaan voimme myös koota listan eräpäivittäin, jolloin mikään ei tule yllätyksenä. Räätälöimme tilitoimistomme palvelut yrityksenne tarpeen ja toiveiden mukaisesti.

Sähköinen arkisto

Tarjoamme asiakkaillemme sähköistä arkistointipalveluamme, jossa voi säilyttää arkistomateriaalia jotka muutoin pölyttyisivät kellareissa. Palvelumme käsittää siis paperin skannauksen ja muunnon pdf-muotoon ja sen siirtämisen itse arkistoon. Sähköinen arkisto -palvelun tilauksen yhteydessä luomme teille oman arkistotilan ja sille oman tunnuksen ja salasanan, jolloin voitte käydä aina tarpeen vaatiessa katsomassa haluamaanne tietoa. Voitte myös niin halutessanne pyytää arkistonne koko sisällön tikulle, cd:lle tai omalle tietokoneellenne.

Jos sinulla on mietteitä ja kysymyksiä tilitoimistostamme, ota epäröimättä yhteyttä meihin!

Tilitoimistomme palvelee koko pääkaupunkiseudulla.