Tilitoimistopalvelut

Täyden palvelun tilitoimisto Helsingissä & Pääkaupunkiseudulla

Olemme täyden palvelun tilitoimisto, jossa palvelemme pienyrityksiä ja vasta perustettuja yrityksiä. Tarjoamme laadukasta tilitoimistopalvelua monen vuosikymmenen kokemuksella. Jätä kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätökset meille, ja keskity kokonaan omaan liiketoimintaasi. Tarjoamme myös reskontrapalvelua, jonka avulla olet tietoinen kaikista tuloista, sekä paljonko rahaa menee milloin minnekin. Palvelemme asiakkaitamme vankalla kokemuksella, ja meillä on kaikki tarvittavat sertifikaatit hyvää tilitoimistopalvelua varten. Palvelemme Helsingissä & koko pääkaupunkiseudulla.

Palkanlaskenta

Tarjoamme palkanlaskentapalveluita kaikenkokoisille yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille asiakkaillemme. Palkanlaskentapalvelumme käsittää luonnollisesti itse palkkalaskelman, josta näkee paljonko työntekijälle pitää maksaa ja mistä kaikesta palkka on muodostunut. Palkkalaskelman lisäksi ilmoitamme työeläkkeet, työttömyys- ja tapaturmavakuutukset, sekä ennakonpidätykset, että sosiaaliturvamaksut. Ilmoitamme myös palkat verottajalle vuoden lopussa.

Reskontra

Tarjoamme reskontrapalveluita kaikenkokoisille yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille asiakkaillemme. Reskontra on mainio apuväline ostolaskujen, myyntilaskujen ja miksikäs ei myös vuokra- ja vastikelappujen seurantaan.

Reskontrapalveluidemme avulla olet aina ajantasalla siitä paljonko rahaa tulee vielä sisään ja paljonko rahaa menee ulos mistä ja kenelle. Palvelumme tulee sisältämään ostolasku- / myyntilasku- / vastikelaskulistauksen. Tarpeen mukaan voimme myös koota listan eräpäivittäin, jolloin mikään ei tule yllätyksenä.

Sähköinen arkisto

Tarjoamme asiakkaillemme sähköistä arkistointipalveluamme, jossa voi säilyttää arkistomateriaalia jotka muutoin pölyttyisivät kellareissa. Palvelumme käsittää siis paperin skannauksen ja muunnon pdf-muotoon ja sen siirtämisen itse arkistoon. Sähköinen arkisto -palvelun tilauksen yhteydessä luomme teille oman arkistotilan ja sille oman tunnuksen ja salasanan, jolloin voitte käydä aina tarpeen vaatiessa katsomassa haluamaanne tietoa. Voitte myös niin halutessanne pyytää arkistonne koko sisällön tikulle, cd:lle tai omalle tietokoneellenne.

Jos sinulla on mietteitä ja kysymyksiä tilitoimistostamme, ota epäröimättä yhteyttä meihin!